Відправка сьогодні

Банний халат ІКЕА VÅRDANDE, 805.205.77

988.80 грн.

Назад у каталог

Розміри товару:

Окружність грудної клітки: 132 см

Загальна довжина: 118 см

Цей продукт вимагає складання.


Головні риси:

У нього приємно вкутатися, коли ви хочете насолоджуватися довгим, ледачим ранком або покращити свою зачіску та макіяж після душу - виготовлений із м’якої бавовни з вишитими деталями, він також має ремінець для ідеальної посадки.

У кімоно є передня кишеня для гумок для волосся та інших дрібниць, які можуть знадобитися вам після душу або коли ви готуєтеся зустріти день.

Дизайнер:

A Deo / S Fager


Розміри і вага упаковки:

Упаковки: 1


Артикульний номер: 80520577

Ширина: 22 см

Висота: 3 см

Довжина: 35 см

Вага: 0.5 кг

Екологічна інформація:

VÅRDANDE — це соціально стійка колекція з унікальними, виготовленими вручну та довговічними виробами, які створюють робочі місця та покращують умови життя для тих, хто цього найбільше потребує.

Весь бавовна, що використовується у продуктах IKEA, походить із стійких культур. Це означає, що бавовна переробляється або вирощується з використанням меншої кількості води, добрив та пестицидів, що робить фермерів більш прибутковими.

Ця стаття виробляється компанією SAITEX у В'єтнамі. Соціальне підприємство, яке інтегрує людей з обмеженими можливостями у своє промислове виробництво на основі екологічно чистої бавовни та переробленого деніму.

Інструкція з догляду:

Машинне прання, макс. 30°C, стандартний режим.

Не відбілювати.

Машинна сушка за низької температури (макс. 60°C).

Прасувати макс. за 110°C.

Не піддавати хімічному очищенню.

Матеріали та догляд:

100% бавовна